Terugblik inloopbijeenkomst Regte Heide & Riels Laag

14-05-2024
114 keer bekeken

Op maandagavond 13 mei kwamen meer dan 110 enthousiaste deelnemers samen tijdens de inloopbijeenkomst over gebiedsgerichte aanpak Regte Heide & Riels Laag. De aanwezigen werden geïnformeerd over de opgaven en het proces van de gebiedsgerichte aanpak, en kregen de gelegenheid om hun input te delen.

Dit gebeurde aan de hand van het plakken van post-its bij de thematafels water, natuur, landbouw en leefbaarheid. Op elk thema zijn talloze wensen en ideeën geuit, die nu zorgvuldig worden beoordeeld door het gebiedsteam van Regte Heide & Riels Laag. Deze waardevolle bijdragen zullen, waar mogelijk, worden meegenomen in het opstellen van de visie voor het gebied. De visie vormt de basis voor de ontwikkeling van het gebied in de komende decennia.

Terugkoppeling aan deelnemers

Het gebiedsteam hecht grote waarde aan de input en betrokkenheid van de deelnemers aan de inloopbijeenkomst. Daarom zullen deelnemers die dit hebben aangegeven binnenkort een terugkoppeling ontvangen per e-mail.

Op de hoogte blijven?

Wilt u nauw betrokken blijven bij alle ontwikkelingen rondom gebiedsgerichte aanpak Regte Heide & Riels Laag? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief of bekijk de gebiedspagina op de website, waar u regelmatige updates en relevante informatie zult vinden.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u wilt delen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via rhrl@ggagroenblauw.nl. Uw betrokkenheid is van onschatbare waarde voor de toekomst van het prachtige gebied.

Afbeeldingen

Bekijk ook

 

Contact

Neemt u voor vragen, opmerkingen, tips of ideeën gerust contact op.

Contact opnemen ›

 

 
Cookie-instellingen